De website 'Project station Blankenberge' geeft u alle info over de werken en bereikbaarheid tijdens de opwaardering van de Blankenbergse stationsomgeving

Voetgangers

In het najaar zijn we gestart aan de herinrichting van de Kerkstraat. Deze zal in maart zijn laatste fase ingaan. Alle werken aan de infrastructuur zijn uitgevoerd en op heden dient enkel de toplaag, belijning en de definitieve geleiding geplaatst te worden. Deze werken zullen een tweetal weken in beslag nemen en zullen uitgevoerd worden in de periode van 29/02/16 tot 25/03/16.

De voetgangers zullen het voetpad rond het station niet kunnen gebruiken en ook de oversteekplaatsen van de kerkstraat dienen de werken te kruisen. Hierdoor dienen de voetgangers in de Zuidlaan over te steken zodat ze omgeleid worden via de Scarphoutdreef-park-Koning Leopold III plein naar het zebrapad op de Koning Albert I laan  (schuin tegenover doorloopcontainers station).

We hopen de hinder tot de minimum te beperken, maar vragen u ook om bijzonder aandachtig te zijn voor alle werfverkeer die aan het verkeer zal deelnemen. Zeker ter hoogte van de werf in- en uitritten zal iedereen attent moeten zijn.

 

Eveneens vragen we met aandrang om de wegomleidingen te volgen zodat er geen extra gevaarlijke situaties gecreëerd worden.

Volg je graag de vorderingen van project station Blankenberge?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte!