De website 'Project station Blankenberge' geeft u alle info over de werken en bereikbaarheid tijdens de opwaardering van de Blankenbergse stationsomgeving

Fietsers

In het najaar zijn we gestart aan de herinrichting van de Kerkstraat. Deze zal in maart zijn laatste fase ingaan. Alle werken aan de infrastructuur zijn uitgevoerd en op heden dient enkel de toplaag, belijning en de definitieve geleiding geplaatst te worden. Deze werken zullen een tweetal weken in beslag nemen en zullen uitgevoerd worden in de periode van 29/02/16 tot 25/03/16

Fietsers van Centrum naar Brugge zullen omgeleid worden via het park, de Scarphoutdreef en Zuidlaan naar het kruispunt Zuidlaan – Kerkstraat.

 

De fietsende treinreiziger kan nog steeds zijn stalen ros kwijt op de tijdelijke fietsenstalling tussen spoor en tijdelijk station.

Gelieve deze stalling te respecteren en uw fiets geenszins te stallen aan de Koning Albert I laan ter hoogte van de oversteekplaats naar het marktplein.

We hopen de hinder tot de minimum te beperken, maar vragen u ook om bijzonder aandachtig te zijn voor alle werfverkeer die aan het verkeer zal deelnemen. Zeker ter hoogte van de werf in- en uitritten zal iedereen attent moeten zijn.

 

 

 
 

Volg je graag de vorderingen van project station Blankenberge?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte!